Preview Mode Links will not work in preview mode

Studio Beeckestijn

Een tweewekelijkse podcast waarin Bart Meerdink en Egbert Jan van Bel om de beurt een hot shot ontvangen op het gebied van online marketing (Bart) en klantvriendelijkheid (Egbert Jan).

Jun 29, 2021

Hoe begin je een chatbot? Waar ga je ermee doen? Lees je in over het onderwerp, ga sleutelen met tools en kijk naar hoe andere tech bedrijven dit doen. Badal vertelt hoe hij zich verdiept in het ontwikkelen van een goed werkende chatbot & deelt zijn visie.


Jun 23, 2021

Er zijn duizenden marketing tools waar je als marketeer uit kunt kiezen. Elke tool belooft gouden bergen en alles kan gekoppeld worden. Hoe bepaal je wat voor jou een goede tech stack is als er meerdere tools zijn die kunnen wat jij wil en er mooi uitzien? En wat kan Frans zeggen over het herzien van je tech stack?...


Jun 16, 2021

Binnen customer experience is het heel belangrijk om ook naar de emotionele context te kijken. Hoe doe je dat? Dit en nog veel meer hoor je in de nieuwste podcast van Studio Beeckestijn over customer experience!


Jun 7, 2021

Storytelling wordt steeds belangrijker binnen organisaties. Maar waarom? Als je een goed product hebt, dan verkoopt het zichzelf toch? Ralph en Sander leggen uit wat een goed verhaal is en waarom dit zo belangrijk is.