Preview Mode Links will not work in preview mode

Studio Beeckestijn

Een tweewekelijkse podcast waarin Bart Meerdink en Egbert Jan van Bel om de beurt een hot shot ontvangen op het gebied van online marketing (Bart) en klantvriendelijkheid (Egbert Jan).

Mar 10, 2023

In deze podcast vertelt Felipe Wesbonk over de belangrijkste verschillen tussen Universal Analytics en Google Analytics 4, over het aanpakken van jouw datastrategie & hij geeft de laatste tips die jij nodig hebt om succesvol aan de slag te gaan met Google Analytics 4.


Feb 3, 2023

In deze aflevering gaat Bart in gesprek met Stefan van de Weijer: Customer Experience Professional 2022. Tijdens zijn opleiding bij Beeckestijn heeft hij een prachtig customer experience actieplan gemaakt voor Centraal Beheer. In deze podcast vertelt hij je alles over dat actieplan.


Jan 20, 2023

Het is een uitdaging om de juiste mensen aan te trekken en te behouden. Hoe kom je tot een succesvol recruitment marketing proces met een sterke employer branding? Ontdek het in deze podcast met Sonja Loth!


Jan 12, 2023

Digitalisering en digitale transformatie staan centraal in deze podcast aflevering met Jaspar Roos. Wat kunnen we verwachten in de toekomst? Waarom wordt 2023 het jaar van het ongemak? Jaspar legt het uit!


Dec 12, 2022

SEA-specialisten worden steeds meer business-analisten. Ze zijn steeds meer bezig met het analyseren van data en het geven van de juiste input aan de algoritmes van Google, zodat ze voor bedrijven de juiste beslissingen kunnen nemen. In deze podcast vertelt Peter Maas je over alle ins en outs van paid advertising!