Preview Mode Links will not work in preview mode

Studio Beeckestijn

Een tweewekelijkse podcast waarin Bart Meerdink en Egbert Jan van Bel om de beurt een hot shot ontvangen op het gebied van online marketing (Bart) en klantvriendelijkheid (Egbert Jan).

Apr 19, 2022

In deze nieuwe podcast gaat Bart Meerdink in gesprek met Valéry Gresnigt, head of marketing & PR bij Polestar. Hij vertelt onder andere over zijn rol binnen Polestar en het opzetten van het merk op de Nederlandse markt.


Apr 6, 2022

Bart Meerdink gaat in gesprek met Corinne Keijzer, een echte social media expert, en dan vooral LinkedIn. Ze was er vroeg bij met haar LinkedIn trainingen, heeft meerdere boeken geschreven én ze is trainster bij Beeckestijn. Een speciale gast dus. In de podcast gaat ze van alles vertellen over LinkedIn, van nieuwe...


Feb 23, 2022

In deze nieuwe podcast vertelt Olga Kastelein meer over werk als manager Digital Marketing Europe bij Nikon en de Europese aanpak. 


Dec 13, 2021

Hoe zorg je in deze snelle digitale wereld voor een goede in-housing? De vraag naar goede online marketingmedewerkers is ontzettend hoog. Hoe ga je daarmee om? En hoe houd je je medewerkers tevreden? Dit en nog veel meer hoor je in de podcast met Nathalie Peters!


Nov 28, 2021

Veel bedrijven omarmen het agile gedachtengoed. Maar vaak gaat het snel mis met het échte, vrije, agility gedachtengoed. Volgens Adrie gaat er inderdaad veel mis, vandaar dat hij hierover een boek heeft geschreven. Hij legt uit wat er mis gaat, hoe dat komt en wat je eraan kunt doen.